Мережу обурили небезпечні "розваги" підлітків у Києві (фото, відео)

У Києві на Оболоні дві неповнолітні дівчини гуляли по даху дев'ятиповерхового будинку. Цей момент зафільмували небайдужі місцеві жителі. Відповідні фото і відео опублікували в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Одна з дівчат знімала на даху другу на камеру. Більш активна ровесниця небезпечно звішувати ноги, бігала, стрибала і не страхувалася, що при будь-якому неакуратному русі могло закінчитися летальним результатом.

"Шановні батьки, цих двох дівчат-підлітків, проведіть, будь ласка, виховну бесіду своїм дітям. Серце завмирає бачити таке недбале ставлення до свого життя. Фото або відео вже точно не варто таких ризиків. Будинок, на якому гуляють діти, Маршала Малиновського, 13Б", - повідомила автор матеріалу Яна.

У коментарях вона уточнила, що викликала поліцію, яка приїхали через три хвилини. Правоохоронці знайшли вихід на дах, зняли дівчаток, потім стояли і розмовляли біля машини.

"Сподіваюся, протокол написали, батьки повідомлені! Добре, що в цей раз все обійшлося! Батьки, що скажете? Вас повідомили про те, що трапилося?" - уточнила вона.

У мережі обурилися безвідповідальності підлітків. Користувачі відзначили, що найстрашніше в цій ситуації, що рішення не було спонтанним.

"Боже, як цим дурам малолітнім таке в голову приходить", "Найстрашніше, що це не спонтанне рішення адже! Це треба знайти цей вихід на горище, побігати, пофотографуватися", "Що в голові у цих дітей? Вони на спір скоро стрибатимуть з цих же дахів, через гарне селфі! Це сумно!", - написали в мережі.

"Нехай навіть такою ціною дівчата запіарилися, але мій пост для їх батьків. Сьогодні дах, завтра вагон метро, потім високовольтні дроти. Нехай поговорять з ними сьогодні і не допустять завтрашню трагедію", - прокоментувала автор.


"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...