Мережу підкорили світлини Джамали з синочком Еміром (фото)

У своєму блозі Джамала опублікувала кілька чарівних кадрів з 9-місячним Еміром.

Українська співачка Джамала після гарячої відпустки на острові Маврикій повернулась до Києва. Зірка, яка упродовж відпустки не бачила свого сина, намагається проводити з ним якомога більше часу, повідомляють Патріоти України.

У своєму блозі Джамала опублікувала кілька чарівних кадрів з 9-місячним Еміром. За словами співачки, упродовж двох днів після повернення до України вона не відпускала маленького сина з обіймів.

Окрім цього, зірка зізналась, що тільки після народження Еміра полюбила прокидатись зранку. Джамала показала, як її син будить татка. Чарівні фото замилували мережу.

Однак сонячний відпочинок ще й стимулював Джамалу на заняття спортом. У столиці зіркова матуся сходила на тренування у стильному чорному костюмі. Та й маленький Емір позаймався спортом у дитячому фітнес-клубі. Хлопчик підкорював драбину, ретельно переставляючи ніжки з одного щабля на інший.

Маленький син Джамали на тренуванні / Instagram / @jamalajaaa
Джамала на тренуванні / Instagram / @jamalajaaa

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...