Меценат з золотого унітазу: Зірковий ветеран "Шахтаря" розповів, як Янукович у роздягальні команді роздавав "хороші" гроші (відео)

Звісно футболісти радіди і зайвих питань не ставили. Ні українці ні іноземці з "цивілізованих" держав, де кожний євро прийнято декларувати

Екс-гравець донецького "Шахтаря" Олексій Бєлік в інтерв'ю розповів, як колишній президент України Віктор Янукович після матчів заходив в роздягальню команди і давав гроші на преміальні для футболістів. Про це Бєлік повідомив в інтерв'ю спортивному журналісту Віктору Вацко, зазначають Патріоти України.

За словами спортсмена, Янукович заходив в роздягальню разом з президентом клубу Рінатом Ахметовим і додавав до преміальних футболістів від клубу свої гроші.

"У нас були завжди преміальні хороші. Він найчастіше заходив після якогось єврокубкового матчу, і коли заходив Рінат Леонідович (Ахметов, - ред.), Янукович... У нас були свої преміальні, це те, що виділяє клуб, і Янукович завжди додавав, так можна сказати", - розповів Бєлік.

Також, за його словами, на преміальні для гравців "з кубишки доставав" народний депутат Юхим Звягільський.

"Приємно було, коли після перемог всі раділи разом. Ну, бачите, зараз ситуація така, що ми тут, хтось не тут, хтось в іншому місці", - іронічно резюмував Бєлік. На відео фрагмент інтерв'ю - з 06:40 по 7:55.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...