Межигір'я тоді і тепер: Володимир Зеленський розповів, як виступав у Януковича (відео)

Шоумен розповів, що був там лише один раз і хотів звідти пошвидше вибратися.

Володимир Зеленський. Фото:http://svitske.1plus1.ua/

Володимир Зеленський отримав премію "Телетріумф", як найкращий ведучий розважальної програми і поділився з Катериною Осадчею подробицями втілення образу його нової ролі у серіалі "Слуга народу". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Світське життя.

-Володимире, сьогодні серіал "Слуга народу" поки не номінований, бо тільки вийшов в ефір. Позаочі почали говорити про те, що Зеленський мітить в президенти України. Можливо, коли-небудь ім'я Володимира Зеленського з'явиться в передвиборчому бюлетені? Чи одразу на монетах та купюрах?

-Так, на монетах та купюрах. Насправді, я не Робін Гуд, щоб так мітити так далеко. Мітити не можу, в мене інша професія.

-Були приклади в історії США, коли актори ставали президентами країни.

-Може, як експеримент тільки.

-Новий президент, якого ви граєте. Те, від чого він відмовляється, ви бачили на власні очі. У Межигір'ї, ви не будете цього заперечувати, ви були ще задовго до того, як колишній президент країни відбув до Ростова.

-Почнемо з того, що в Межигір'я я потрапив вперше і востаннє, я там був лише раз. Коли там зустрічався з нашим, скажімо так, політичним бомондом, ні на які люстри не звертав уваги, хотів поскоріше звідтіля забратись, чесно кажучи.

Я тоді був лише раз увечері. А коли ми знімали серіал, побачив величезний парк! Поїдьте на екскурсію! 25 гривень коштує шашлик на набережній. Чудове місце!

-Що вас приголомшувало найбільше? Лімузини? Кортежі? Обшуки та заклеювання камер у артистів?

-Так, завжди ці телефони забирають, камери заклеюють. Можна нишком домовитися з охороною, вони люблять творчість, можуть з телефоном пропустити. Даремно я зараз це говорю.

Тепер не пропустять. Охорона була у всіх. Іноді здається, що охорони більше, ніж ми з вами бачимо. Знаєте, як серед звичайних людей стоїть якийсь садівник і ось передає щось в рукав.

Ми виступали пізно увечері, там були ялинки, пам'ятаю. І хтось схотів до туалету, а там пройти неможливо, все перекрито.

І один наш... не буду говорити хто, пішов за ялинку. А звідти голос: "Сюди не можна". Там людина сховалася.

Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:45

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України. Зокрема, співрозмовники виданн...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...