Міг погубити інших: На Донбасі боєць АТО із психіатричною статею у військквитку підірвав себе гранатою

Волонтер передає привіт Черкаському військкомату? Чого тільки привіт? А повістку?

Ілюстрація. Фото: korupciya.comВолонтер Юрій Мисягін своїй сторінці в Facebook написав, що на передовій підірвав себе гранатою боєць одного з батальйонів 54-ї бригади. У військовому квитку загиблого, як виявилося, значилася одна з психіатричних статей, повідомляють Патріоти України.

За словами волонтера, боєць був родом з Уманського району Черкаської області.

"В одній з рот частина бійців перебувала на відпочинку в будинку, на другій лінії оборони. Час був - початок на дев'яту вечора. Нічого не віщувало біди. Частина бойків у іншій частині будинку дивилися по телевізору футбол. І в цей час, в іншому кінці будинку пролунав вибух. Один з бійців 1977 року народження, лежачи на ліжку, підірвав себе гранатою РГД", - розповів волонтер.

"Як виявилося, у військовому квитку у загиблого стояла одна з психіатричних статей. Зараз проводиться розслідування, як людина з подібною статтею могла опинитися в армії, зі зброєю і на передовій. Великий привіт Черкаському воєнкому і медичній комісії, яка направила бійця з психіатричною статтею на передову", - наголосив Мисягін і додав, що якби в руках чоловіка опинилася граната Ф-1, то він забрав би з собою й інші життя.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...