"Міг щось побачити, і за це його вбили": Рідні зробили гучну заяву про загибель курсанта з Харківщини

У хлопця були плани на життя, він займав проукраїнську позицію і не збирався зводити рахунки з життям.

Курсанта Дмитра Зобніна (на фото ліворуч) знайшли застреленим під час караулу. Фото: Соцмережі

Дмитро Зобнін, курсант 3 курсу Харківського університету повітряних сил, не міг накласти на себе руки. У цьому впевнені родичі загиблого, повідомляють Патріоти України з посиланням на KHARKIV Today.

"Він дуже любив життя. Я припускаю, що міг щось побачити, що не потрібно було, і за це його вбили. Ну, не може людина вистрілити собі в обличчя з автомата, не може", - повідомив дядько загиблого Андрій Зобнін.

Хлопець свідомо пішов до військового вузу, навчався на інженера-механіка, до цього закінчив профільний коледж. Народився в Мартовому Печенізького району Харківщини.Влітку йому мало виповнитися 20 років. Жив в Харкові, де рідні купили йому квартиру, напередодні загибелі спілкувався з рідними.

28 січня хлопець заступив на службу у внутрішній караул, але о 19.20 його почали шукати, і тільки до 23.00 його тіло знайшли, хоча він лежав недалеко від місця, де повинен був знаходитися в караулі.

Сьогодні вранці батько курсанта пішов в СБУ, щоб написати заяву про те, що його син не міг покінчити життя самогубством. За словами рідних, документ відмовилися приймати.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...