"Мій мозок зламався на цій фразі": Мережу розсмішив пропагандистський білборд в окупованому Луганську (фото)

Російські пропагандисти так намагалися вигадати щось яскраве, що і самі заплуталися в сенсах сказаного.

Пропагандистський білборд в Луганську. Фото: ЗМІ

В окупованому Луганську встановили нові пропагандистські білборди, які здивували і розвеселили соцмережі. Про це написав журналіст Андрій Діхтяренко на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"До знущань фізичного і морального спрямування додаються знущання інтелектуальні. Це білборд в окупованому Луганську: "Ми любимо щиро, як діти. Так, що загадковіше на світі, ніж російська душа", - описав білборд він.

Діхтяренко пояснив, що напис на білборді має очевидні помилки в пунктуації.

"Мій мозок зламався на цій фразі. Ось що вони хочуть сказати? Читається, ніби "ми любимо так", що аж "загадковіше нашої російської душі". Про це говорить пунктуація. Але хто ці "ми" в такому випадку, "які стоять за росіянами"? Точніше, що ховаються за російською душею? І чому щирість призводить до ще більшої загадковості?", - написав журналіст.

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...