Міккі Маус був би щасливий: У Швеції відкрили мініатюрний магазинчик для мишей (фотофакти)

Симпатичний заклад розміром 70 на 30 сантиметрів розташований на одній з вулиць шведського Мальме і може надати клієнтам досить різноманітне меню, з якого гризуни самі обирають вподобане.

Ентузіаста зі Швеції під псевдонімом Anonymouse ( "анонімишь", за аналогією з Anonymous, "анонім") обурила відсутність магазинів виключно для мишей, після чого він вирішив відкрити такий заклад власними силами, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости».

У магазині хвостатим відвідувачам пропонують на вибір різні сорти горіхів - від мигдалю до фісташок. Поруч із закладом розташований столик, щоб гризуни могли покуштувати смаколики на місці.

Також відвідувачі можуть ознайомитися з меню і афішами прийдешніх подій зі світу мишачої культури (виставки, кіно). Судячи з фото, магазин користується популярністю у цільової аудиторії.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...