"Мільйонів поки не бачила, але моє тіло в шоці": Українка відверто розповіла про роботу в Польщі (фото)

Українка Наталія Богаченко, що відправилася на заробітки до сусідньої Польщі, розповіла про тяжкі наслідки роботи, яку там пропонують представницям слабкої статі. Криком душі вона поділилася в Facebook, опублікувавши при цьому знімки отриманих на виробництві гематом, повідомляють Патріоти України.

За її словами, реалії набагато страшніші, ніж здавалося. "Мільйонів поки не бачила, але моє тіло в шоці", - написала жінка.

За спостереженнями Богаченко, складається враження, ніби знищують генофонд українців. "Ці дівчатка, молоді такі дівчатка, на полету складають ящики пива і упаковки з цукром і борошном, по 15 кг кожна. Які потім діти? Мені реально це страшно. Але ми всі знали, на що йдемо. Або не знали. Але вибору вже немає", - поділилася вона.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...