Мільйони фанатів у скорботі: Померла найчарівніша собачка в світі (фотофакти)

У песика з США в соцмережах налічувалося понад 16 мільйонів фанатів з різних країн світу.

У віці 12 років померла мега-зірка соцмереж - померанський шпіц на прізвисько Бу, який вважався найчарівнішою собакою світі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Господиня Бу вела його акаунти в соцмережах з 2009 року, викладаючи чарівні фотографії свого вихованця. У песика, схожого на плюшеву іграшку, налічувалось більше 16 мільйонів фанатів. У 2011 році він навіть «випустив» власну книгу під назвою «Бу: Життя наймилішою собаки в світі».

Про смерть свого улюбленця жінка написала в Facebook. «З глибоким сумом хочу повідомити, що Бу відійшов в інший світ уві сні цього ранку ... Наше сім'я вбита горем, але ми знаходимо розраду в тому, що він більше не відчуває болю і дискомфорту», - йдеться у пості.

Останнім часом собачка страждала від проблем з серцем. Раніше, близько року тому, померла інша собака господарів Бу - Бадді. І Бу дуже важко переживав цю втрату. «Упевнена, що самим радісним моментом для них була їхня зустріч на небесах ... Бу, ми любимо тебе усіма нашими серцями, і будемо сумувати за тобою до того дня, коли знову зустрінемося. Веселилися, бігаючи разом з Бадді, і творіть чарівні капості, де б ви не були», - написала американка.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....