Мінус 2 кг за тиждень без дієт: Учені розповіли, як вода допомагає схуднути

На думку дієтологів, раціон, у якому багато овочів і фруктів в щоденному меню, немає фаст-фуду і напівфабрикатів, а цукор вживається контрольовано, в кінцевому підсумку кращий, ніж безвуглеводна дієта.

Ілюстрація: vaneevasdorove1.ru/

Дослідники зі Стенфордського університету встановили: почати вживати більше води вже достатньо для того, щоб запустити процес схуднення. На користь такої думки свідчать результати експерименту за участю понад 100 жінок, що мали ознаки різного ступеня ожиріння, повідомляють Патріоти України.

У рамках дослідження жінки повинні були почати пити більше простої чистої води. Опитування, яке проводилося попередньо показало, що жодна з учасниць не пила воду в потрібному обсязі - близько двох літрів на день.

Завдяки щоденному вживанню води змогли схуднути навіть ті жінки, які більше нічого не міняли в своєму житті. Ці учасниці стали стрункішими в середньому на два кілограми. Нагадаємо, що раніше медики приводили доводи про те, чому в формат здорового харчування цілком вписується цукор, від якого зазвичай радять відмовлятися всім, хто худне.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...