"Міс Козир": Daily Mail розповіла про красуню-дружину Трампа (фото)

У разі перемоги Трампа на виборах Меланія стане третьою першою леді США іноземного походження.

Меланія Трамп. Фото: Regine Mahaux

Дружина кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Меланія в разі його перемоги на виборах стане найефектнішою першої леді країни за всю історію. Таку думку висловила британська газета Daily Mai, передають Патріоти України.

"Мала кількість тих, бував у Білому домі, залишиться не враженими його величним блиском і розкішним гламуром. Однак для Меланії Трамп переїзд в резиденцію президента США буде кроком назад.", - пише видання.

Газета згадує, що Меланія, яка має югославське коріння, прибула в США в 1997 році. Дружина Трампа молодша за нього на 24 роки, і в минулому люди часто говорили, що Меланія бачить в чоловікові лише великий знак долара.

Відповідаючи на цьому тижні на каверзне запитання про те, що її привернуло в бізнесмені, вона відповіла: "Його розум, його дивовижний розум". У разі перемоги Трампа на виборах, вона стане третьою першою леді США іноземного походження.

Daily Mail відзначає, що в родині Трампів панує подружня гармонія, адже Меланія розділяє всі провокаційні погляди Дональда. Так, вона підтримала заклик Трампа не пускати мусульман на територію США.

Однак, "міс Козир", як називає її видання, останнім часом зосереджена на вихованні дев'ятирічного сина Беррона, поки Дональд Трамп відчайдушно бореться за крісло президента США.

Він уже заявляв на праймеріз, що Меланія була б "дивним представником США" в ролі першої леді.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...