"Міс Світу-2016" стала пуерториканка Стефані дель Валле (фото)

Стефані дель Валле 19 років, вона говорить іспанською, англійською та французькою і збирається будувати кар'єру в розважальній сфері.

 Стефані Дель Валле. Фото:  twitter.com.

Переможницею конкурсу "Міс Світу-2016" стала представниця Пуерто-Рико Стефані Дель Валле. Про це повідомляється в мікроблозі змагання в Twitter, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Стефані 19 років, вона говорить іспанською, англійською та французькою. Пуерториканка збирається будувати кар'єру в розважальній сфері.

Фінал відбувся в неділю, 18 грудня, в комплексі MGM National Harbo в американському штаті Меріленд. Корону 19-річна дівчина отримала з рук переможниці минулого року іспанки Мірей Лалагуни.

Друге місце і титул першої віце-міс отримала представниця Домініканської Республіки Ярітза Мігелін Рейес Рамірес, третє місце дісталося громадянці Індонезії Наташі Маннуель (друга віце-міс).

У першу п'ятірку також увійшли представниці Кенії та Філіппін Евелін Нджамбі Тангу і Катріона Грей.

"Спорт поза політикою": Призер Олімпіади з плавання став на захист Ломаченка перед титульним боєм

вівторок, 7 травень 2024, 21:16

Срібний призер Олімпіади з плавання і колишній народний депутат України Денис Силантьєв поділився думкою щодо українського боксера Василя Ломаченка. Силантьєв в інтерв'ю Sport-express.ua заявив, що не хоче «змішувати спорт і політику», передають Патріо...

Панд немає, то знайшли живу "підробку": Як китайський зоопарк дурить відвідувачів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 20:40

За маленьких панд у вольєрі Taizhou Zoo у провінції Цзянсу намагалися видати забарвлених собак породи чау-чау. Про те, що замість ведмежат публіці показують забарвлених цуценят розпізнали відвідувачі. На питання журналістів, представник зоопарку просто...