"Міс світу-2017": З'явилися світлини нової головної красуні планети (фотофакти)

20-річна "Міс Індії" Мануш Чхіллар стала володаркою титулу "Міс Світу - 2017". Батьки Чхіллар - медики, і дівчина вирішила піти по їх стопах. Мануш володіє англійською та хінді, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Другою в конкурсі стала мексиканка Андреа Меза, третьої - британка Стефані Хілл. У топ-5 також увійшли представниці Кенії і Франції.

Україну в конкурсі представляла 18-річна студентка Поліна Ткач, на жаль киянка не пробилися навіть у топ-15. Всього в заході брали участь 118 дівчат у віці від 18 до 26 років. Конкурс «Міс Світу - 2017» проводився в Китаї на курортному острові Хайнань з 20 жовтня.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...