Місяць не дожив до 20-річчя: З'явилися фото та прізвище юного бійця ЗСУ, загиблого на Донбасі

Загиблому від ворожої міни у зоні ООС на Донбасі бійцю ЗСУ Богдану Гавриліву за місяць мало б виповнитися 20-років. Про це розповів голова громадської спілки "Громадське об'єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на сході України імені Романа Шухевича" Олександр Соколовський, повідомляють Патріоти України.

"Гаврилів Богдан залишився в пам'яті, як порядний, трудолюбивий, відповідальний та сильний духом хлопчина. Він був хороший спортсмен, хороший студент та лідер серед молоді. У свої 19 років, він не продовжив далі вчитися хоча і мав на це всі можливості. Нікому не сказавши ні слова підписав контракт у ЗСУ та пішов захищати Батьківщину у складі 80-тої окремої десантно-штурмової бригади. Він говорив, що місце його там на фронті а не за партою і Богдан не жалкував за свій вибір", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що молодий боєць не дожив лише місяць до свого 20-річчя. "10 квітня мало б виповнитись йому 20 років, але 04 березня уранці ворожа міна обірвала його молоде життя. Не стримуючи сліз хочу сказати, що Богдан є прикладом патріотизму для сучасної молоді. Він назавжди залишиться в пам'яті як хороший друг, трудолюбивий учень та просто справжній молодий Герой", - підсумував Соколовський.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...