Місце для тортур! З'явилися фото колонії, де утримують Сенцова

Це кінцева станція залізниці, навколо вода і гори.

Фото: ФБ

Українська журналістка Олена Курбанова описала весь жах колонії, в якій у російському місті Лабитнангі утримують українського політв'язня, режисера Олега Сенцова, повідомляють Патріоти України.

"Між нами кілька парканів, колючий дріт і ціла армія людей без обличь. Це кінцева станція залізниці, навколо вода і гори!" - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, важко уявити, чи є місце гірше. "За кілька кілометрів колонія довічних - для вбивць, гвалтівників і нелюдів, яких суспільство вивергнуло! А це місце тортур! Фізичних і моральних! Тут терміни такі, що б глибоким шрамом по всі життя пройтися! Тільки злий геній міг придумати таке місце! Місце, де за Нас сьогодні вмирає один дуже великий українець!"- підкреслила вона.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...