"Много раненых, подробности страшные": У путінських "гібридів" нові вражаючі втрати

Місцеві жителі підтверджують, що в Калінінській лікарні був неабиякий ажіотаж через велику кількість машин швидкої допомоги.

Морги окупованого міста переповнені. Ілюстрація: соцмережі.

Апологети ОРДО в соцмережах повідомили про серйозні втрати армії «ДНР», передають Патріоти України.

Користувачі соцмережі прокоментували запис прихильниці «русского мира» Марини Харькової, яка написала пост про велику кількість поранених бойовиків за минулу ніч. Місцеві жителі підтверджують, що в Калінінській лікарні був неабиякий ажіотаж через велику кількість машин швидкої допомоги з мигалками. Крім того, очевидці повідомляють про аналогічну ситуацію в окупованій Макіївці.
У соціальних мережах припустили, що на околицях окупованого Донецька вночі стався велика бій, в результаті якого бойовики зазнали важких втрат.


Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...