Множаться, як гриби після дощу: У Криму відкриють черговий пам'ятник окупантам (фото)

Монумент "ввічливому зеленому чоловічку" встановили у Сімферополі, анонсувавши його відкриття на 11 червня.

У Криму з'явився черговий пам'ятник окупантам. Фото:http://15minut.org/

Окупаційна влада півострова продовжує звеличувати солдат РФ, яких в кінці лютого - початку березня 2014 року начебто "в Криму не було". Про це пише місцеве видання 15 минут, інформують Патріоти України.

В Автономній республіці Крим, що знаходиться під контролем окупантів з Москви, анонсували відкриття чергового пам'ятника, присвяченого анексії півострова.

Сьогодні в Сімферополі неподалік від "Скверу Республіки" була встановлена бронзова статуя "зеленого чоловічка" з собакою і дівчинкою (все в дусі старої радянської пропаганди).

Оскільки вага цього "шедевра" склала більше тонни, для установки довелося задіяти підйомний кран. Церемонія відкриття пам'ятника відбудеться 11 червня.

Як всі пам'ятають, в кінці лютого 2014 року на території Криму з'явилися озброєні люди у військовій формі без розпізнавальних знаків, яких назвали "зеленими чоловічками". Вони зайняли адміністративні будівлі, аеропорти, інші стратегічні об'єкти і допомогли провести незаконний референдум.

Влада Кремля спочатку не зізнавалися, що віддавала наказ своїм військовим на "віджим" півострова, проте через деякий час після офіційного "приєднання" Криму до Російської Федерації все ж повідомила ЗМІ, що "зеленими чоловічками" були солдати армії РФ.

Міноборони України оприлюднило ролик, який є копією американського: Журналісти стверджують, що до цього причетна дружина Тимошенка, він відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...

Тисячі українських чоловіків у Польщі готові їхати далі, а не вертатися до України, - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 23:40

Польща пообіцяла Україні допомогти з поверненням чоловіків призовного віку: тисячі українців можуть переїхати в інші країни, щоб уникнути цього. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. Видання вказує, що набуття в Україні чинності нового закону...