Моднява манюня: Volkswagen оновив малолітражку up! (Відео)

Для машинки обіцяють урізноманітнити силові агрегати, включаючи мотор на природному газі і електричний двигун.

В Женеві дебютує немало новинок. Фото: fakty.ictv.ua

На міжнародному автосалоні в Женеві, який стартує 1 березня 2016 року, компанія Volkswagen представить оновлений міський автомобіль up! Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Для машинки обіцяють урізноманітнити силові агрегати (зараз встановлено бензиновий двигун 66 кВт / 90 к.с.), включаючи мотор на природному газі і електричний двигун.

Крім цього, Volkswagen up! отримає три нові комплектації, версію в стилі кросовера і 2-місний автомобіль з великим багажним відділенням.

У всіх модифікаціях моделі з'явиться система інтеграції смартфона, на який буде передаватися інформація про навігацію, музику і дані про автомобіль. Також на ринок вийде версія up! beats з встановленою на борту 300-ватної аудіосистемою.

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...