"Мог громко спросить: "Ну что, ты готова? Подмылась, ждешь меня?" А мог обругать матом": Шокуючі подробиці секс-скандалу у ЗСУ

24-річна військовослужбовець Валерія Сикал, яка стала жертвою командира військової частини у Хмельницькому, відверто розповіла, як протягом року над нею знущався полковник ЗСУ, повідомляють Патріоти України.

Дівчина повідомила, що полковник почав приставати до неї з першого дня, як вона прибула в частину і в перший же день грубо повідомив їй, що вона повинна займатися з ним сексом. Після того, як новоприбулих представили командиру частини, її викликав черговий і сказав, що полковник чекає її на парковці. Він сказав їй сісти в машину і відвіз дівчину в будиночок в лісі. Незабаром туди приїхав начальник поліції Славутича і полковник в присутності Валерії почав з ним обговорювати вихідні – "будемо відпочивати з дівчатами в лазні" і вказав, що Валерія буде однією з цих дівчат.

В той день дівчину врятувало те, що полковника викликали терміново у частину. Але він по дорозі назад сказав підлеглій, що вона повинна бути з ним доброю і покірною.

"Тому роби те, що я тобі кажу. А якщо відмовишся, я все одно зроблю так, щоб ти передумала. Покажу тобі гірші сторони армії", - процитувала його слова Валерія.

В той же день полковник викликав її на службову квартиру, при чому черговий передав, що це наказ. Дівчина, розуміючи, що її може там очікувати, поїхала туди разом з подругою.

У квартирі її чекав командир частини і перевіряючий, який напередодні прибув у частину. Полковник відразу сказав, що вона повинна догоджати перевіряючому.

"Це наказ. Ми ж хочемо, щоб перевіряючий поставив нам добрі оцінки. Тому ти зараз маєш його обслуговувати", - розповіла дівчина.

Вона відповіла, що наказам в неробочий час не зобов'язана підкорятися і поїхала разом зі своєю подругою. Після цього полковник почав цькування дівчини. Він публічно ображав її, принижував на нарадах, затискав в коридорі, лапал її руками.

"Або просто в коридорі. Побачивши мене, він міг притиснути до стінки, почати лапати. Міг голосно запитати: "Ну що, ти готова? Підмилася, чекаєш мене?" А міг вилаяти матом. Наприклад, якось я йшла, а він їхав ззаду на машині, але я його не бачила. Коли командир їде в автомобілі, то не повинна віддавати йому військове вітання. Але він зупинився і почав на мене кричати: "Ти що, ох... ла? Чому не віддаєш привітання? Знімай свою кепку, я тобі туди на..у, як ти мені в душу нас... ла!" І це при всіх", - розповіла Валерія.

Коли влітку Сикал захворіла і їй треба було лягти в лікарню, командир частини, побачивши результати аналізів та висновок лікаря, обізвав її симулянткою і відмовився підписати рапорт про госпіталізацію.

"Що у тебе там може боліти? Симулянтка! Ти молода, нічого тобі не буде. І з однією ниркою проживеш", - процитувала слова полковника Валерія.

Теж саме сталося, коли дівчина зірвала спину. Від болю вона змушена була постійно колоти уколи, але командир її навіть до лікаря не відпускав. Коли ж вона все ж таки потрапила до медиків, її негайно госпіталізували і їй довелося перенести дві операції.

Валерія пробувала скаржитися своєму безпосередньому начальнику, який також знаходиться в підпорядкуванні у полковника.

"Це сталося після того, як командир в черговий раз наді мною познущався. Я була у чергуванні. Він разом із заступником зайшов у кімнату і заявив: "Роздягайся, лягай. До тебе богатирі прийшли, будеш зараз нас обслуговувати". Його заступник просто вийшов з кімнати. А командир сказав, що за свою відмову я отримаю догану. Так і сказав моєму начальнику: мовляв, винеси їй догану за що-небудь. У мене сталася істерика. Я зрозуміла, що більше не можу терпіти ці знущання", - розповіла Валерія.

Коли вона пояснила ситуацію своєму начальнику, той просто розвів руками і сказав, що ситуація складна, про поведінку полковника всі знають, але нічим допомогти не можуть.

Через рік Валерія не витримала і розповіла все своєму чоловікові. Він військовий, колишній доброволець, служив в АТО. Коли вся ця історія лише почалася, Валерія була його нареченою. На реєстрацію шлюбу командир частини дівчину теж не відпускав, хоча вона подавала рапорт заздалегідь і неодноразово.

"Ти не вийдеш за нього заміж. Я тобі не дозволю. І не здумай від нього завагітніти. Я сам зроблю тобі дитинку, і ти будеш тільки зі мною", - поділилася спогадами Валерія.

Після історії з "богатирями" у дівчини здали нерви. Вона розповіла все чоловікові і звернулася на гарячу лінію Міноборони. А там їй порадили поговорити з психологом.

Вона подавала заяву в військову прокуратуру, там їй порадили йти в поліцію. У Хмельницькій ВСП (Військова служба правопорядку Збройних Сил України) їй натякнули, що вона не єдина з такою заявою і у полковника хороші зв'язки в поліції.

Тому Валерія Сикал звернулася в поліцію сусідної, Вінницької області. Вона докладно розповіла про всі знущання і вимагала відкрити кримінальне провадження. Справу відкрили, йде слідство. Як повідомили в прес-службі Вінницького управління поліції, матеріали направлені в прокуратуру, а звідти їх повинні відправити в Хмельницьку область.

Після того, як Валерія оприлюднила всю цю історію, полковник почав їй погрожувати і порадив уважно переходити через дорогу.

Джерело: Факты

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...