Могли викрасти? З'явилися несподівані дані про дівчину, яка загадково зникла на Кіровоградщині

Діана Хріненко зникла дорогою з дискотеки. За 200 метрів від дому знайшли її розбитий телефон і сліди крові. Вели до траси, там обірвалися.

16-річну Діану Хріненко з села Суботці Знам'янського району на Кіровоградщині могли викрасти для продажу на органи. Таке припущення зробив адвокат родини Євген Кухаревський, повідомляють Патріоти України.

Діана Хріненко зникла вночі 24 серпня. Пішла на свято до Дня Незалежності й не повернулася. Дорогою додому розмовляла по телефону зі своїм хлопцем. Він зараз проходить строкову службу. Діана встигла сказати, що в неї з голови йде кров. Уранці рідні знайшли за 200 м від дому її розбитий телефон.

"Можливо, Діану десь утримують або готують до продажу на органи. Я пройшов шляхом, яким дівчина йшла додому. Там зарослі, — каже Кухаревський. — Мабуть, за нею стежили, знали, де живе. Бачили, що наближається до будинку й говорить по телефону. Тому могли оглушити і викрасти".

Найімовірніше, сталося умисне вбивство, вважає перший заступник голови Нацполіції 45-річний В'ячеслав Аброськін. "Маємо двох підозрюваних. Вони арештовані за крадіжку в цьому ж селі, яку скоїли в час зникнення дівчини, — говорить Аброськін. — Один з арештованих, 33-річний Георгійіз Кропивницького недавно вийшов із в'язниці. Сидів за напад зі зґвалтуванням. У Суботцях обікрав хату, зніс майно під міст. Другий затриманий — його спільник. Приїхав із Кропивницького на "Москвичі", куди і завантажили накрадене. Їхню причетність до нападу на Діану перевіряємо".

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...