"Моя місія - розважати": Данилко похвалився, як Сердючка "єднала" Україну і РФ, і розповів про концерти для агресора

Популярний український музикант і шоумен Андрій Данилко, який у 2007 році зайняв для України друге місце на "Євробаченні" у місті Гельсінкі, назвав свій сценічний образ - Вєрку Сердючку - "єдиним містком" між Україною і РФ, повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС.

За словами Данилка, війна ніяк не вплинула на образ Вєрки Сердючки в Росії. "Навпаки - тільки зближення. Мені здається, Сердючка - такий єдиний місток. Ми ж виступаємо все одно, приїжджаємо на якісь закриті заходи", - зізнався 44-річний артист.

"Після 2014 року ми повністю пішли з екранів. Мені було некомфортно і здавалося в цій ситуації не дуже доречним виступати з таким персонажем..." – згадав він. Однак в підсумку співак дійшов висновку, що виступи українського артиста в Росії прийнятні.

"Моя місія - розважати. Під час війни - візьмемо, наприклад, 1941-1945 роки - були ж концертні бригади, які виїжджали на фронт, і театри працювали навіть на окупованих територіях. Тому ситуація спірна", - зазначив Данилко.

На його думку, незважаючи на війну, люди продовжують жити, - одружуватися, святкувати дні народження і так далі. "Зрозуміло, що це жахливий конфлікт, це політика. Але є ще люди, і люди все одно відзначають ювілеї, одружуються, виходять заміж, у когось дружина українка, чоловік росіянин, або навпаки. Тому, незважаючи ні на які думки, правильно це, чи неправильно, ми завжди виступаємо у людей, які звуть нас", - підкреслив виконавець.

Він додав, що РФ його з колегами завжди дуже тепло зустрічають. "Там настільки добре ставлення - нам радіють швейцари, дівчатка, які привозять їжу, коли ми пізно повертаємося до кімнати, і вони всі цікавляться, всі переживають. У тому, що стосується людей, нічого не змінилося. Навпаки, з'явилося якесь занепокоєння, інтерес - що у нас, що у вас", - розповів артист.

Він також повідомив, що Сердючка як персонаж йде з великого гастрольного життя. "Звичайно, буде участь у будь-яких замовних заходах, як це і відбувається зараз", - зазначив Данилко.

Варто відзначити, що образ Вєрки Сердючки Данилко вперше представив в рідному місті - Полтаві 1 квітня 1993 року. Уже через рік персонаж з'явився на телебаченні. А в 1997-му Сердючка була ведучою програми "СВ-шоу" на телеканалі 1 + 1. Артист в образі свого персонажа розвивався в різних напрямках, зокрема зіграв ролі в декількох мюзиклах.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...