МОК завдав потужного удару по російському хокею

Міжнародний олімпійський комітет анулював результат жіночої збірної Росії з хокею на Олімпійських іграх 2014 року в Сочі, і дискваліфікував ряд провідних гравців.

Міжнародний олімпійський комітет назавжди дискваліфікував шістьох російських хокеїсток за вживання допінгу перед Олімпійськими іграми 2014 року в Сочі, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт МОК.
"Шість спортсменів оголошені непридатними для акредитації у будь-якій якості для всіх ігор Олімпіади та Олімпійських зимових ігор після зимових Олімпійських ігор у Сочі 2014 року", - йдеться в повідомленні.
Від Ігор відсторонені Інна Дюбанок, Катерина Лебедєва, Катерина Пашкевич, Ганна Шибанова, Катерина Смоленцева та Галина Скиба, які в складі російської збірної брали участь у змаганнях із хокею.
Нагадаємо, жіноча збірна РФ по хокею посіла шосте місце у Сочі. Тепер позбавлена і того. Міжнародна федерація хокею має внести відповідні зміни в результати змагань.
Раніше російські спортсмени погодилися на участь в XXIII зимових Олімпійських іграх 2018 року під нейтральним прапором і без виконання російського гімну.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...