"Молода республіка" "біситься з жиру": Захарченко збирається допомогти "гуманітаркою" всім землякам, що "стогнуть" під ярмом "Хунти"

За розпорядження ватажка терористів був створений так званий фонд "Єдиний Донбас", керівник якого наголошує, що "донеччани - єдиний народ і ми не дозволимо чужинцям-фашистам, які заполонили Донбас, нас розділити".

Ватажок терористів "ДНР" Захарченко. Фото:fakty.ictv.ua

У так званій "Донецькій Народній Республіці" запрацював фонд "Єдиний Донбас". Він був створений самопроголошеними лідерами бойовиків для того, щоб підтримувати "співвітчизників" на території, яка залишається під контролем Києва. Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ, зазначають Патріоти України.

"З 9 березня в Донецькій Народній Республіці почав свою роботу Фонд "Єдиний Донбас". Організація була створена за розпорядженням Глави ДНР Олександра Захарченка для реалізації гуманітарної програми по возз'єднанню народу Донбасу", - повідомили в адміністрації "глави ДНР".

За даними адміністрації, очолив об'єднання активіст громадського руху "Донецька Республіка" Вадим Єнгалічев. Фонд розташований в Донецьку на вулиці Артема, 97, офіс 303.

"Наш Фонд повністю готовий до роботи. Як і заявляв Глава ДНР Олександр Захарченко, жодна людина, що потребує допомоги і проживає на території, підконтрольній Україні, не буде забута. Ми - донеччани - єдиний народ і ми не дозволимо чужинцям-фашистам, які заполонили Донбас, нас розділити", - цитує Єнгалічева прес-служба адміністрації.

"Я тебе зараз й*бну, сєпарська гнидо": У Києві вчитель погрожував учню-переселенцю, розгорівся скандал

понеділок, 6 травень 2024, 16:56

У Києві, у школі №37, що у Голосіївському районі, стався конфлікт між вчителем фізкультури та учнем. Відео конфлікту опублікували у Telegram-каналі "БАТЬКИ SOS", передають Патріоти України. На кадрах чути, як вчитель погрожує учню та обзиває його "сєп...

Мешканців закликали закрити вікна: У Кропивницькому спалахнула пожежа на "Хімрезерві", є жертва

понеділок, 6 травень 2024, 16:44

У Кропивницькому 6 травня спалахнула пожежа на підприємстві "Хімрезерв". На місці працюють рятувальники і наразі відомо про одного загиблого. Про це повідомили голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович та ДСНС, передають Патріоти України. Як заявили в...