Червоне вино корисне для здоров'я в невеликих дозах, а молоде - краще старого, незважаючи на численні твердження цінителів у зворотному. П'ять цікавих фактів про цей напій призводить блог "Pravda o ede" в Instagram, розвіявши популярні міфи, повідомляють Патріоти України.
Аромати вишні, ягід, варення і трав відбуваються виключно від винограду. Напій виготовляється саме з цих ягід, які проходять процес ферментації. Смакові добавки при виробництві не використовуються.
З червоного винограду можна зробити біле вино. Така технологія зустрічається в приготуванні білого ігристого вина Blanc de Noirs, що приготовлено з піно нуар і піно менье.
Червоні вина містять менше сульфітів, ніж білі. Крім того, перший вид напою більш хімічно стабільний і не так швидко руйнується.
Молоді червоні вина краще, ніж старі. Стверджується, що деякі вина дійсно смачніше, коли їм багато років. Але з точки зору корисних властивостей напою, молоде – краще, тому що в ньому міститься вищий рівень таніну.
Пити червоне вино в невеликих дозах краще, ніж взагалі не пити.Дослідження показали, що вживання червоного вина благотворно впливає на організм. Антиоксиданти знижують показники серцево-судинних захворювань, діабету і смертності. Але з дозуванням варто бути обережніше, тому що ефект може виявитися зворотнім.
У Чернігові Деснянський районний суд виніс вирок у справі військовослужбовця, який відмовився виконувати обов’язки у територіальному центрі комплектування. Суддя визнав його винним у самовільному залишенні частини та призначив покарання. Про це стало в...
В Україні цього року спостерігається зростання посівних площ під картоплею та збільшення врожайності, однак на гуртових ринках ціни залишаються помірними. Про це йдеться в повідомленні Укрінформу, передають Патріоти України. У коментарі Укрінформу вико...