Червоне вино корисне для здоров'я в невеликих дозах, а молоде - краще старого, незважаючи на численні твердження цінителів у зворотному. П'ять цікавих фактів про цей напій призводить блог "Pravda o ede" в Instagram, розвіявши популярні міфи, повідомляють Патріоти України.
Аромати вишні, ягід, варення і трав відбуваються виключно від винограду. Напій виготовляється саме з цих ягід, які проходять процес ферментації. Смакові добавки при виробництві не використовуються.
З червоного винограду можна зробити біле вино. Така технологія зустрічається в приготуванні білого ігристого вина Blanc de Noirs, що приготовлено з піно нуар і піно менье.
Червоні вина містять менше сульфітів, ніж білі. Крім того, перший вид напою більш хімічно стабільний і не так швидко руйнується.
Молоді червоні вина краще, ніж старі. Стверджується, що деякі вина дійсно смачніше, коли їм багато років. Але з точки зору корисних властивостей напою, молоде – краще, тому що в ньому міститься вищий рівень таніну.
Пити червоне вино в невеликих дозах краще, ніж взагалі не пити.Дослідження показали, що вживання червоного вина благотворно впливає на організм. Антиоксиданти знижують показники серцево-судинних захворювань, діабету і смертності. Але з дозуванням варто бути обережніше, тому що ефект може виявитися зворотнім.
Парламент наразі не розглядає ініціатив щодо подальшого зниження мобілізаційного віку. Про це повідомив голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, передають Патріоти України. «Верховна Рада вже висловилася з цього питання один раз — ми знизили моб...
Ціни на курятину в Україні наразі стабільні (філе коштує 139-165 грн/кг, стегно – 99-122 грн/кг, тушка – 89-110 грн/кг) завдяки достатній пропозиції, але їх зниження не очікується через високі виробничі витрати. Подальша вартість м’яса птиці залежатиме...