Молодик 16 лютого: Астрологи озвучили важливий прогноз

Ілюстрація: Южный Федеральный

16 лютого 2018 року настане Молодик, а разом з ним Місячний Новий рік. Астролог Тетяна Соул розповіла, яким буде Молодик після сонячного затемнення, яке було 15 лютого, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"По ее словам, в ближайшие три дня нужно планировать все свои краткосрочные дела до следующего затмения, которое будет в июле 2018 года.

"Особенно это касается профессиональной, карьерной сферы, либо финансовых инвестиций. Очень благоприятно планировать и позитивно думать 16, 17 и 18 февраля", - сказала астролог.

16 февраля люди могут почувствовать прилив энергии и силы. "Этот год очень важным будет для Водолеев, поэтому для них важно правильно все спланировать, в частности, в карьере", - добавила Соул.

Также она отметила, что люди, у которых есть хронические заболевания, им в эти три дня необходимо обратиться к врачам и начать лечение".

"Намагаються ускладнити життя": Юрист назвав категорію українців за кордоном, на яких спрямовані основні обмеження від МЗС

четвер, 2 травень 2024, 17:30

Обмеження, які ввело Міністерство закордонних справ України на оформлення документів за кордоном, насамперед стосуються чоловіків, які незаконно виїхали з країни. Таким чином влада намагається ускладнити життя ухилянтам, передають Патріоти України. Про...

"Щоб показати людям": Ексбоєць 3-ї ОШБр пішки прийшов з Франківська до Луцька, аби зібрати кошти на ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 17:22

Колишній військовий 3-ї штурмової бригади Петро Скрипка 1 травня вирушив з Луцька до Рівного. Чоловік продовжує допомагати ЗСУ, організовуючи піші марафони. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Чоловік під час походів збирає гроші на по...