Молитва на Різдво: Боєць Нацгвардії спільно з "Піккардійською терцією" записали колядку про війну на сході (відео)

Боєць Зиновій розповідає, що колядку - розповідь про сім'ю військовослужбовця, який боронить Україну, написав дорогою додому з передової.

Скрін відео

Гурт "Піккардійська терція" разом із нацгвардійцем Зиновієм Медюхом записали колядку про війну на Сході. Її назвали "Молитва на Різдво". Музичний твір створили у рамках проекту "Пісні Війни", передають Патріоти України з посиланням на 5 канал.

Боєць Зиновій розповідає, що колядку написав дорогою додому з передової. "Молитва на Різдво" - це розповідь про сім'ю військовослужбовця, який боронить Україну. Щоб він на Різдво повернувся додому живим, Святого Миколая просять дружина та двоє маленьких дітей. Аранжування твору виконав художній керівник гурту "Піккардійська терція" Володимир Якимець.

"Якщо в нас війна, то це нова сторінка в українській історії, то звичайно це є і нова сторінка в українській музиці",- каже художній керівник "Піккардійської терції" Володимир Якимець.

Як стало відомо, колядка увійде до альбому "Пісні війни". Цей проект створили задля того, щоб передати українцям емоції, пережиті на війні. Альбом планують видати до Дня захисника України наступного року.

Проект "Пісні війни" триває сім місяців. Впродовж цього часу на цій студії вдалося записати уже шість пісень. Музичний твір "Молитва на Різдво" презентують уже 19 грудня на святого Миколая.

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...