Момент вбивства працівника УДО в центрі Києва потрапив на відео

У мережі з'явилося відео конфлікту, в результаті якого у Києві загинув 26-річний військовослужбовець Управління державної охорони. Відповідний ролик оприлюднено на сторінці спільноти "Київ оперативний" у Facebook, де зафіксовано, як працівник УДО падає після удару, повідомляють Патріоти України.

На відео видно, як після цього над загиблим нахилилися і розстібнули йому куртку, кілька разів намагаючись посадити на землі.

2 січня на території ЖК "Французький квартал" чоловік убив свого опонента одним ударом у голову. За словами очевидців, до молодика, який вигулював собаку, під'їхав на авто інший чоловік. Він вийшов з машини, щоб продовжити діалог, проте отримав удар кулаком, після чого впав.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...