"Моральное днище - это ты": Соцмережі обурилися відеозверненням путінського режисера (відео)

"Поверніть Крим, вийдіть з Донбасу, а потім звертайтеся до "братнього" українського народу", - пишуть користувачі соцмережі.

Ф.Бондарчук. Фото: Glamurchik.

У мережі викликало хвилю обурення вражаюче за своїм лицемірства і цинізмом відеозвернення відомого російського режисера і продюсера Федора Бондарчука до українців, зроблене в рамках акції "Брати назавжди", пишуть Патріоти України з посиланням на Апостроф.

У своєму виступі Бондарчук розповідає, що він і організація "Українські земляцтва Росії" вирішили надати допомогу ветеранам-афганцям України і висловлює жаль з приводу того, що "наш братський український народ" страждає в умовах "війни і бідності".

"Ті, хто посварив наші народи, сьогодні хитро посміхаються і потирають руки. Але ми, я впевнений, знайдемо в собі сили захистити наше братство. Давайте разом зробимо перший крок до відродження наших добрих відносин ..." - заявив Бондарчук, "забувши" про те, що він підписав лист діячів культури РФ з підтримкою дій Володимира Путіна по окупації Криму, що, фактично, поклало початок військової агресії Росії проти України і призвело до більш, ніж десяти тисячам жертв.

Відзначимо, що саме відеозвернення Бондарчука було записано ще на початку квітня 2017 року, але знову потрапило в фокус користувачів інтернету, швидше за все тому, що 17 травня Федора Бондарчука було обрано главою "Українських земляцтв Росії".

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...