Морози чи відлига? Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні

Ілюстрація: Бердянск 24

У п'ятницю, 16 лютого в Україні невеликий сніг, у південній частині з дощем, лише на заході вдень і на півдні країни без істотних опадів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укргідрометцентр.

Відзначається, що вночі та вранці у південних і західних областях місцями туман. На дорогах - ожеледиця. "Вітер південно-східний, південно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, на заході країни 5-10° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, в південній частині та на Закарпатті вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла", - сказано у повідомленні.

У Києві невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°. У Харкові також буде сніжно і слизько. Температура вночі 2-4 ° морозу, вдень близько 0 °. У Дніпрі вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла.

16 лютого в Одесі вночі невеликий сніг з дощем, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Температура вночі близько 0°, вдень 3-5° тепла. У Львові вночі без істотних опадів, удень невеликий мокрий сніг. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 6-8° морозу, вдень близько 0°. 16 лютого в Карпатах без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця.Температура вночі 7-12° морозу, вдень 0-5° нижче нуля.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...