Москва посилює "гібридів": На Донбасі розсекретили воєначальника з Росії

На Донбасі підтверджено перебування на посаді "командира 2-ї мотострілецької бригади 1-ї ОМСБр" окупантів кадрового військовослужбовця ЗС РФ - майора Семерінова 1977 року народження. Про це розповів офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц на своїй сторінці у Facebook, додавши, що це може бути прізвище для прикриття, повідомляють Патріоти України.

"Відзначається відверта зверхність і неповага цього офіцера до особового складу батальйону окупантів", — написав він.

За словами офіцера ЗСУ, в перші дні прибуття "командир" батальйону організував "офіцерську касу", поповнення якої здійснюються за рахунок "добровільних" внесків "офіцерів батальйону" в розмірі 500 рублів (200 грн).

"Кошти з вказаної "скарбниці" у подальшому використовуються майором Семеріновим у власних цілях. Також для особистих потреб офіцер ЗС РФ відібрав у замполіта батальйону новий телевізор і супутникову антену", — уточнив Штірліц.

Також він повідом, що 23 грудня "комбат" влаштував святкування дня народження зі своїми колегами-росіянами із масовим розпиванням спиртних напоїв і хаотичною стріляниною.

"Дії і ставлення до підлеглих командира 1 МСБ викликають гостре невдоволення із боку особового складу батальйону окупантів, особливо місцевих "офіцерів", а також окупаційного командування 2 ОМСБр", — завершив Штірліц.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...