Москва в шоці: В аеропорту Києва завернули московську журналістку, котра збиралася на Донбас (фото)

За словами Анастасії Лотарьової, її дві години розпитували "про Голодомор, українських моряків і Боїнг".

Росіянку не пустили далі "Жулян". Фото: соцмережі.

В Україну не пустили головного редактора російського інтернет-видання "Такие дела" Анастасію Лотарьову. Про це вона написала у Facebook, передають Патріоти України.

"Хороше місто Київ, прекрасний аеропорт "Жуляни", шкода, депортують мене з нього просто ось після двох годин очікування в не менш прекрасне місто Мінськ - "не підтверджена мета візиту", хоча їхала за запрошенням від громадської організації, такі от справи", — написала вона.
За словами Лотарьової, її дві години опитували "про Голодомор, українських моряків і боїнг". "Також при згадці "Меморіалу" дуже напружилися, переплутавши його з "Безсмертним полком" і ОБД "Меморіал", — написала журналістка.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...