"Москвороті жаби": Мухарський "накинувся" на російськомовних "служниць"

Він зауважив, що в закладах загального харчування не краща ситуація – "більшість офіціантів – москвороті жаби з наявними ознаками провінційного дебілізму на обличчі".

Фото: i.obozrevatel.comБільшість персоналу з обслуговування – москвороті жаби, адже спілкуються російською мовою. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав громадський діяч, актор Антін Мухарський, повідомляють Патріоти України.

За його словами, на такий висновок наштовхнув випадок із життя.

"Нещодавно дружина шукала нам нову хатню робітницю на сайті, де пропонується персонал із обслуговування. У побажаннях до претендентів на роботу значилося – бажане знання української мови. Із чотирьохсот пропозицій цій категорії відповідали тільки три!" – написав Мухарський.

Він зауважив, що в закладах загального харчування не краща ситуація – "більшість офіціантів – москвороті жаби з наявними ознаками провінційного дебілізму на обличчі".

"Російська в побуті дедалі перетворюється на ознаку недоумкуватості й інтелектуальної імпотенції. Нею розмовляє маргіналізована частина суспільства, що застрягла у совку ментально і метафізично. І цей культурний феномен не може не надихати. Слава Україні!" – написав Мухарський.


Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...