Моторошна смерть: На Тернопільщині школяр живцем згорів у трансформаторній будці

Гра в хованки виявилася фатальною.

Врятувати хлопця було неможливо. Ілюстрація: соцмережі.

У Чорткові школяр, віком 14-ти років, під час гри у хованки заліз у трансформаторну станцію і згорів живцем. Про це повідомила пожежно-рятувальна служба ДПРЧ-6, передають Патріоти України.

Як повідомляє "Чортків. Сіті", у перший день шкільних канікул дітвора, віком близько 14-ти років, вирішила розважитися. На території, де знаходиться будівля колишньої хімчистки, двоє дівчаток і четверо хлопчаків грали в хованки (за словами очевидців).

Один із хлопців чогось заліз у трансформаторну підстанцію (напругою 10 кВ), мабуть, хотів там сховатися. На жаль, хлопець згорів на місці. Порятунок дитини був неможливим.

Подія трапилася сьогодні, 25 березня, близько 18-ї години. Рятувальники встановлюють, чому там взагалі була відчинено. На місці працює слідчо-оперативна група Чортківського відділу поліції.

Австралієць здійснив заплив на каное виготовленому з величезного гарбуза (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 9:05

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі, повідомляє ABC News. . За словами Пікока, 407-кілограмовий гарбуз на ім'я Тормунд, названий на честь персонажа Гри престолів, став найбільшим гарбуз...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...