Моторошна трагедія: На Одещині чоловік збив двох дітей і наклав на себе руки (фото)

Водій "Волги", який вчора в селі Боково Любашівського району Одеської області скоїв наїзд на двох дівчаток 13 і 15 років, наклав на себе руки, повідомляють Патріоти України.

Його в будівлі загального домоволодіння виявили родичі. Загиблий - 46-річний житель цього ж села. Родичі стверджують, що напередодні він розповів про наїзд на дівчат і висловив бажання покінчити життя самогубством.

«Обставини події встановлюються. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою «самогубство», - повідомили в поліції.

У дівчаток, що постраждали, попередньо діагностували перелом стегна і розтягнення голеностопа.

Згідно ч. 1 ст. 286 КК водієві загрожувало покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років; до шести місяців арешту або обмеження волі на строк до трьох років.

Раніше поліція повідомляла, що ДТП сталося на слизькій неосвітленій дорозі. Дівчата йшли по ходу руху транспорту.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...