Моторошна трагедія: У Москві на очах батька юнак випав з башти "Око" та пролетів більше 80 поверхів

Чоловік впав на припаркований внизу біля будівлі автомобіль.

"Москва-сіті". Фото: Delfi

Сьогодні, 14 січня, в Москві стався жахливий інцидент: з комплексу "Москва-сіті" випав молодий чоловік, він пролетів більше вісімдесяти поверхів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Російський діалог".

Спочатку з'явилася інформація, що у трагедії загинула дівчина. Принаймні, про це повідомляли в соціальних мережах. Проте трохи пізніше стало відомо, що загинув хлопець.

Інформацію про загиблого юнака підтвердили джерела в правоохоронних органах. Крім того, наголошується, що хлопець зірвався з 83-го або 86-го поверху та впав на припаркований внизу біля будівлі автомобіль. Страшна трагедія сталася на очах батька загиблого. Будівля оточена. Всі обставини шокуючоїтрагедії в даний момент встановлюються.

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...