Моторошна тиша і запустіння: З'явилися нові сумні фото околиць Донецького аеропорту

Дорога і зруйновані будівлі поступово заростають травою і деревами.

Поблизу ДАПа. Фото: соцмережі.

У мережі показали свіжі фотографії околиць зруйнованого Донецького аеропорту. Фото було опубліковано в соціальній мережі Twitter, передають Патріоти України.

На фото помітно плачевний стан будівель Донецького аеропорту, які пережили масштабні бої 2014 року. Сьогодні на околицях ДАП зберігається відносно мирна ситуація. При цьому дорога і зруйновані будівлі поступово заростають травою і деревами. По фотографіям досить складно впізнати колись жвавий аеропорт.

Нагадаємо, що 27 травня виповнилася четверта річниця першої перемоги ЗСУ на Донбасі над бойовиками, яка була здобута в Донецькому аеропорту.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...