Моторошне вбивство студенток у Харкові: Спливли загадкові подробиці справи (фото)

21-річний хлопець, який приїхав із Туреччини до Харкова і зарізав двох своїх землячок, залишив записку на могилі власного батька. Саме на кладовищі в Стамбулі його і затримали правоохоронці, повідомляють Патріоти України.

Підозрюваний у подвійному вбивстві – Цокмез Гусний Цан – колишній бойфренд однієї із убитих дівчат, а саме – Букет Йілдиз. Відомо, що хлопець прилетів до Харкова з Туреччини напередодні Нового року, щоб зустріти його з коханою, але в підсумку свято закінчилося трагедією. Через пару днів після вбивства він сів на літак і полетів до Туреччини.

Фото вбитих у Харкові студенток із Туреччини

Правоохоронці виявили його на кладовищі, біля могили батька. Перше, що сказав підозрюваний: "Я не вбивав!" З собою у Цана був пістолет і ніж. Як повідомляють турецькі ЗМІ, також поліція знайшла на надгробному камені записку.

У цьому світі немає справедливості. Якщо навіть мене посадять на 100 років до в'язниці, все одно я щодня несу своє покарання,
– мовилось у ній.

Записку у Туреччині розшифрували: сенс її в тому, що доля вже покарала підозрюваного, коли забрала батька. І тюрма – не покарання для нього, тому що він давно вже живе з гіршим покаранням. Так, у цій записці також немає жалю про те, що він убив дівчат.

Додамо, що допитаний турецькими поліцейськими підозрюваний нібито зізнався, що давно готувався до цього вбивства та мав намір позбавити життя обох дівчат.

Тим часом в Туреччині рідні убитих студенток готуються до похорону. За повідомленнями місцевої преси, обидві дівчини були єдиними дітьми у своїх сім'ях. Причому батьки Букет Йілдиз навіть не підозрювали, що у дочки є одержимий шанувальник.

Досить дивною деталлю залишається запис із відеокамер Харківського аеропорту, на яких видно, як хлопець піднімається на ескалаторі в зону контролю, при цьому махає рукою та посилає повітряні поцілунки комусь, хто стоїть внизу.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...