Моторошне видовище: У Дніпрі 2-річна дитина живе з батьками в купі сміття (фото)

У поліції вважають, що такі умови життя для малюка можуть бути небезпечними.

16 березня в Дніпрі патрульним поліцейським повідомили про сімейну пару, яка неналежним чином виконує батьківські обов'язки. Як повідомили в прес-службі патрульної поліції Дніпра, сім'я проживає на вулиці Іси Мунаєва, передають Патріоти України.

"Інспектори оперативно прибули за вказаною адресою. Двері в оселі відкрила жінка 1996-го року народження, яка впустила поліцейських в будинок. В квартирі патрульні побачили жахливу картину. Маленька дитина 2-х років одягнена в брудний одяг, всюди розкидане сміття і старі брудні речі. На стінах цвіль і жахливий запах. Всюди лежали недопалки і пляшки від алкоголю", - йдеться в повідомленні.

У поліції вважають, що такі умови життя для дитини можуть бути небезпечними. На місце прибули працівники ювенальної превенції Новокодацького відділенні поліції, які мають з'ясувати обставини цієї події. Не виключено, що "горе-батьків" притягнуть до відповідальності.

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...

У сотні разів далі від Сонця ніж Земля: Науковці з'ясували, що в Сонячній системі існує ще одна планета

субота, 20 квітень 2024, 9:23

Вчені стверджують, що їм вдалося виявити нові докази того, що в Сонячній системі існує дев'ята планета. Про це пише Independent. Автори нового дослідження тепер стверджують, що їм вдалося виявити ще більше доказів того, що дев'ята планета все ж існує н...