Моторошні кадри: На Вінниччині батько побив 6-річного сина до невпізнанності (фото)

6-річний житель села Велике Козятинського району, що на Вінниччині, потрапив до лікарні з черепно-мозковою травмою, а по голові проявились підшкірні гематоми. На обличчі були такі гематоми, що він навіть не міг відкрити очі. За попередньою версією його побив батько, повідомляють Патріоти України.

"Він поки не зізнається. Каже, що коли виходив з дому, то він був нормальний, а коли вернулися, то застали його з травмами та гематомами. Але такі травми він не міг собі заподіяти. Скоріш хтось із дорослих приклав до нього руку. Слідчі опитують. Батько насправді віз сина в лікарню. Ніхто його з потягу не знімав. Саме лікарі повідомили поліцію про стан дитини", - говорить Ірина Добровольська з прес-центру Нацполіції у Вінницькій області.

Обстеження хлопчика показали, що у нього закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, масивна підшкірна гематома на голові, гематоми потиличної кістки, параорбітальна гематома зліва, множинні гематоми на тулубі та кінцівках.

Джерело: Gazeta.ua

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...