Моторошні реалії "русского мира": Бойовики "ДНР", святкуючи 23 лютого, кілька годин гвалтували дівчинку-підлітка

Від отриманих страшних травм дитина померла.

Бойовики "ДНР". Фото: соцмережі.

У тимчасово окупованому Єнакієвому (Донецька область) бойовики, відзначаючи 23 лютого, згвалтували 14-річну дівчинку. Про це написала її мати в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Від отриманих страшних травм дівчинка померла. «Наши военные так отметили 23 февраля, что устроили групповое изнасилование. Мою 14-летнюю дочь насиловали до смерти 5 часов!!!», — написала жінка.

За її словами, в місцевій «поліції» розслідувати цю справу відмовилися, заявивши, що «немає доказів». «Но я знаю фамилии тех людей. Я очень хочу попасть на прием к Захарченку», — додала мати жертви.

У своєму повідомленні вона також опублікувала прізвища людей, які, ймовірно, винні в смерті її дочки. Ніяких офіційних повідомлень з приводу даного інциденту немає.

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...

"Колишніх десантників не буває": На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов

вівторок, 16 квітень 2024, 14:30

На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він вступив до лав ЗСУ восени 2022 року. Про це інформує "Суспільне", передають Патріоти України. Інформацію про загибель підтв...