Мотивація по-китайськи: Працівників банку в Піднебесній відшмагали за погані показники (відео)

Співробітник фінансової установи також розповів, що побиття було лише одним з видів покарання, ще 16 співробітникам поголили голову.

Китайських працівників відшмагали за погані показники в роботі. Скріншот.

Двоє керівників банку на північному заході Китаю відсторонені від роботи після того, як в інтернеті опублікували відеозапис публічного покарання співробітників за погані результати на тренінгу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На записі, зробленому на мобільний телефон, видно, як людина з мікрофоном запитує у восьми осіб, серед яких чотири жінки, чому вони посіли останні місця в ході навчального дня.

Після цього людина починає бити їх великий лінійкою.

Цзян Ян, тренер з "академії лідерства", який потрапив на відео, пізніше вибачився за свою поведінку.

Він заявив, що тілесні покарання - один з найбільш ефективних способів підвищити свідомість, хоча визнав, що його методи навчання прийнятні не для всіх.

75-секундне відео з'явилося в мережі в понеділок і викликало бурхливе обурення користувачів.

Чиновники китайського Союзу сільських кредитних кооперативів пізніше підтвердили порталу Chinanews.com, що відео було знято в суботу під час тренінгу, який проводився Сільським комерційним банком для 216 співробітників.

Неназваний співробітник фінансової установи також розповів Beijing Times, що публічна "порка" була лише одним з видів покарання, ще 16 співробітникам поголили голову.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...