Мотивація творить чудеса: Наречена перед весіллям схудла майже наполовину (фото)

Дівчина скинула 50 кілограм напередодні найважливішої події в житті.

Хейлі Сміт: до і після. Фото: Інстаграм.

Восени 2015 роки її молодий чоловік зробив пропозицію, в цей момент вона зрозуміла, що не може дозволити собі бути такою для нього. Хейлі Сміт з Техасу зважилася на схуднення після того, як побачила фото щасливого моменту, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Я побачила знімки, зроблені друзями, і сама себе не впізнала. Я розплакалася, тому що це був один з найщасливіших моментів мого життя, але мені було так соромно. Я важила більше, ніж будь-коли раніше, і не розуміла, як Метт міг захотіти бути з кимось таким, як я. Стало ясно, що я повинна змінитися", - розповідає наречена.

Дівчина, що вивчає психологію в університеті, вирішила, що для початку повинна поступово змінити свої звички. В той час вона важила більше 120 кілограм.

"Скільки себе пам'ятаю, я завжди боролася із зайвою вагою. Пробувала жорсткі дієти і тренування, але завжди здавалася після кількох тижнів, - сказала Сміт. - Цього разу я намагалася змінюватися поступово. Я засвоювала дві хороші звички, пристосовуватися до них тиждень або дві, потім додавала ще дві", - стверджує Хейлі.

Першим правилом було перестати їсти після 8 вечора. Також лише двічі в тиждень дівчина ходила їсти кудись поза домом. Наступне, що Хейлі взяла за правило, - записувати в щоденник усе, що з'їла, і стежити за достатнім споживанням води.

Ці маленькі зміни тягли за собою інші: вона почала бігати тричі на тиждень і додала вправи на розтяжку. Трохи більше, ніж за рік, який пройшов між заручинами і весіллям, дівчина втратила 110 фунтів - 49,5 кг (спочатку було більше 120 кг).

"Мотивувати себе непросто. Мені часто було нудно, я часто розчаровувалася. Щоб цього уникнути, я намагалася знайти інші шляхи мотивації. Наприклад, я прикрасила свої ваги, розвісила мотивуючі цитати по всьому будинку, купила фітнес-браслет. Але найбільш мотивуючим, мабуть, став фітнес-аккаунт в Instagram ", - пише Хейлі.

Спочатку вона планувала пошити весільну сукню з довгими рукавами, щоб заховати своє недосконале тіло. Однак, завдяки своїм зусиллям, вона одягла весільну сукню з відкритими плечима.

"Я відчувала себе такою гарною, розслабленою, насолоджувалася увагою моїх рідних і друзів. Я дійсно не думала, що буду такою щасливою в день весілля. Іноді я не можу повірити, що була такою, як на старих фото. Іноді - що зараз я така, як є. Це дуже дивне відчуття, але я пишаюся собою. Я поки ще не досягла всіх цілей, які ставила перед собою, але я продовжую йти вперед. Не зупиняйтеся просто тому, що почали відчувати себе більш комфортно в своєму тілі. Продовжуйте працювати над собою, завжди є куди розвиватися ", - резюмувала Хейлі Сміт.

Зберігалась в звичайній школі: В Австралії реконструювали стародавню єгипетську мумію

субота, 11 травень 2024, 19:34

Муміфікована голова зі стародавнього Єгипту, виставлена в шкільній бібліотеці в Австралії, тепер має нове обличчя завдяки ретельній науковій реконструкції, повідомляють Патріоти України. Стародавній об'єкт є чимось на кшталт загадки - незрозуміло, як в...

На Вінниччині внаслідок ДТП загинули поліцейські

субота, 11 травень 2024, 17:59

У суботу, 11 травня, на об’їзній дорозі міста Вінниці внаслідок автомобільної аварії загинули троє працівників Білоцерківського районного управління поліції, які проходили тут курс навчання на поліцейських офіцерів громади. Ще один правоохоронець госпі...