Може, ще й виправдають за "традицією"? Звинувачений у домаганнях полковник з Хмельниччини подав до суду на свою жертву

Лейтенантку Валерію Сікал, яка звинуватила командира військової частини Віктора Іваніва в сексуальному домаганні, викликали в суд в якості відповідача, повідомляють Патріоти України.

У справі про секс-скандал у військовій частині на Хмельниччині - новий виток. Командир частини, якого жінка-військовослужбовець звинуватила у сексуальному переслідування, сам потягнув її до суду.

Як повідомила Валерія Сікал, вона перевалася на роботу в іншу частину. А звинувачений у сексуальному домаганні полковник Іванів подав заяву до суду проти неї, звинувативши жінку в адміністративному правопорушенні. Засідання відбулося 28 січня у Славутському міжрайонному суді.

"Суд розглядав справу щодо адміністративного правопорушення за ст. 172-11 КУпАП (самовільне залишення військової частини), з подання командира у відповідь мені на заяву до поліції. З його боку не було подано до суду ніяких документів. Я надала суду документи з підтрвердженням, де я тоді була", - розповіла Валерія.

Через брак документів засідання з розгляду справи перенесли на 11 лютого. Натомість у справі за скаргою Сікал про сексуальні домагання з бокукомандира частини Іваніва ще ведеться розслідування. Справа перебуває у вінницькій поліції, її доопрацьовують. Потім мають передати хмельницькій поліції.

Нагадаємо, 24-річна лейтенантка Валерія Сікал звинуватила командира військової частини А1358 Віктора Іваніва у домаганнях. Жінка стверджує, що командир частини протягом року активно до неї залицявся в обмін на "легку службу", а на відмову - привселюдно її ображав. У грудні минулого року жінка звернулася до вінницької поліції, оскільки родом з Вінниці.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...