Може відрізати дитині чубчик або заклеїти рота скотчем: У Києві розгорівся скандал навколо вчительки

У київській школі №67 намагаються зам'яти скандал із вчителькою, яка принижує дітей - може відрізати дитині чубчик або заклеїти рота скотчем. Про це заявив батько одного з постраждалих дітей Владислав Пугач, який спочатку розповів про проблему у групі Батьки SOS у Facebook. Він уточнив, що його викликали до школи на розмову, повідомляють Патріоти України.

"Адміністрація хоче, щоб я не давав подальшого ходу цій ситуації. Я ж хочу, щоб подібне не повторювалося ні з моїми дітьми, ні з іншими. Домовилися на тайм-аут. Вони погодилися залагодити питання із вчителькою мирно, я зі свого боку погодився не подавати заяву", — зазначив батько.

Він наголосив, що у школі поскаржилися, мовляв, замінити цю вчительку нема ким, ніхто не хоче працювати за такі маленькі гроші, не вистачає кваліфікованих кадрів.

Додзвонитися до школи №67 не вдалося, оскільки за двома вказаними на сайті школи телефонами ніхто не бере трубку. Однак в управлінні освіти Солом'янського району Києва заявили, що у школі немає жодних проблем. "У школі все прекрасно, все чудово, немає ніяких конфліктів, немає ніякого булінгу. Це чудова школа, там повний порядок. Ми не знаємо, хто там написав у соцмережах, це хтось написав неправду!" — запевнили в управлінні.

Джерело: Обозреватель

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...