Може, вже в Криму? Мангер не з'явився на засідання апеляційного суду

Владислав Мангер був в обід на засіданні в Шевченківському суді, але дивом не доїхав до Апеляційного.

Владислав Мангер. Фото: Україна молода.

Голова Херсонської облради Владислав Мангер, який підозрюється в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, не з'явився на засідання апеляційного суду. Про це на сторінці в Facebook повідомила координатор медійної ініціативи за права людини, правозахисниця Ольга Решетилова, передають Патріоти України.

«Така несподіванка. Мангер, який вийшов з СІЗО під заставу, в апеляційний суд не з'явився. Хто там вносив заставу, адвокат Ільченко?» - написала правозахисниця.
Як повідомили активісти С14 в Facebook, засідання апеляційного суду перенесли на завтра, 1 березня. «Мангера перенесли на завтра на 12.00. Вбивця був в обід на засіданні в Шевченківському суді, але дивом не доїхав до Апеляційного. Часу було достатньо. Всього 6 км. Все тому, що сьогодні у нього були непогані шанси поїхати в СІЗО. Мангер загубився по дорозі», - йдеться в повідомленні.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно