Можуть виправдати: Юрист дав несподіваний прогноз по суду над Зайцевою і Дроновим

Можуть виправдати: Юрист дав несподіваний прогноз по суду над Зайцевою і Дроновим

Фото: intermarium.com.ua

Один з обвинувачених у справі про смертельну аварію на вулиці Сумській в Харкові - Геннадій Дронов - може бути виправданий. Таку думку "Обозревателю" висловив директор Харківської правозахисної групи Євген Захаров, повідомляють Патріоти України.

За оцінками правозахисника, якщо вина основної обвинуваченої - Олени Зайцевої - досить очевидна, то "що стосується Дронова, то там ще питання".

"Я зовсім не впевнений, що йому буде пред'явлено звинувачення", - зауважив Захаров.

"Не виключено, що він буде виправданий, якщо не буде доведено його вину. А його вина дуже сумнівна", - додав правозахисник.

Нагадаємо, 13 грудня Київський райсуд Харкова продовжив термін утримання під вартою Геннадію Дронову на 60 днів - до 10 лютого - без права на заставу. Дронов не визнав своєї провини. Суддя призначив йому негайне медичне обстеження.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...