Мрії збуваються: Вони хотіли СРСР та померти у Росії. Кримчани скаржаться на черги за талонами, - блогер

Люди чергу займають з ночі, тому що вранці талонів до чиновників вже немає

У мережі жителі окупованого Росією Криму поскаржилися на величезні черги за талонами, як в СРСР. Про це повідомляє користувач мережі під ніком Kosstik на своїй сторінці в Twitter, зазначають Патріоти України.

На одному з форумів люди відкрили обговорення черги в МФЦ в Криму (Багатофункціональний центр надання державних і муніципальних послуг).

"Люди чергу займають з ночі, тому що вранці талонів вже немає. Талони на наступний день не дають", - написали в мережі.

Також ці слова підтвердила і інша мешканка анексованого Криму: "Прокараулила всю ніч, до 2-х просто не відходила від компа, весь час перевіряла, чи не з'явилися талони, а з двох до ранку кожні 15 хвилин, півгодини, годину, як виходило. Талонів не було... Талони з'явилися приблизно о 11:30, але я все одно не змогла взяти...".

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...