Мріяв провести сина до школи: На Волині попрощалися із загиблим на Донбасі українським Героєм (фото)

У середу, 22 серпня, у Володимир-Волинському Волинської області провели в останню путь захисника України Василя Крищука, який загинув 18 серпня в зоні Операції Об'єднаних сил (ООС), повідомляють Патріоти України.

Крищук брав участь у Революції Гідності, був бійцем батальйону "Січ", а потім старшим солдатом 14-ої окремої механізованої бригади. Загинув 18 серпня біля населеного пункту Золоте: куля ворожого снайпера потрапила між пластин бронежилету військового.

Без батька залишилося двоє синів. Родичі загиблого розповідають, що Василь планував приїхати додому і повести свого старшого сина на свято 1-го вересня.

Від дому прах загиблого військові товариші на руках принесли до Храму Віри, Надії, Любові УПЦ Київського патріархату. Там єпископ Володимир-Волинський і Турійський Матвій разом зі священиками УПЦ КП відслужив заупокійну молитву.

"Україна втрачає найкращих, найнадійніших, найбезстрашніших. Саме таким був Василь Крищук. Він відслужив, міг залишитися вдома. Він мав для кого залишитись. Присвятити себе сім'ї - це теж жертва. Але він вибрав більшу жертву - служіння Батьківщині. До останнього подиху. І віддав життя за Україну. Будемо молитися, щоб пам'ять про нього не вмирала", - зазначив єпископ у зверненні до громади.

На похорон приїхав також глава ВО "Свобода" Олег Тягнибок, адже Крищук був членом Володимир-Волинської міської організації цієї партії.

Джерело: bug.org.ua

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...