Мученицька смерть: У парку під Черкасами через халатність дорослих загинув 12-річний хлопчик (фото)

Слідчі прокуратури Черкаської області вважають, що в трагедії винні співробітники парку.

Врятувати дитину медики не встигли. Фото: ФБ

На атракціоні "Канатна дорога" в дендрологічному парку "Софіївка" в місті Умань (Черкаська область) загинула 12-річна дитина, повідомляють Патріоти України з посиланням на dtp.kiev.ua.

Підлітки прив'язалися мотузками до металевих тросів, щоб покататися на непрацюючій канатній дорозі. Під час катання два хлопчика повисли на висоті. Один з них спробував звільнитися, але канати сильно передавили йому легені і хлопчик почав задихатися. Коли на місце події приїхали рятівники, 12-річний хлопчик був уже мертвий.

"Встановлено, що службові особи Національного дендрологічного парку "Софіївка", неналежно виконуючи свої службові обов'язки, не вжили заходів щодо повного демонтажу атракціону "Канатна дорога", що призвело до нещасного випадку, унаслідок якого загинула малолітня дитина", - сказано в повідомленні прес -служби прокуратури.

Проводиться досудове розслідування і встановлюються причетні. Винним загрожує до 5 років в'язниці і штраф.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...